avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de colaborare

BUNA SEARA,am si o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.Lucrez la o firma de 1 an de zile cu contract de colaborarepe o perioada de 6 luni,m-i s-a reanoit de 2 ori ,pe data de 28 martie i-mi expira contractul,si cred ca urmez sa fiu data afara cum a facut si cu ceilalti.INTREBAREA MEA este de cate ori are dreptul de reanoire si ce ma invatati sa fac.COLEGII mei carora le-a expirat contractul i-a obligat sa-si semneze demisiile. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: luminitafiraru , utilizator 20:43, 24 Februarie 2010
luminitafiraru a scris:

BUNA SEARA,am si o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.Lucrez la o firma de 1 an de zile cu contract de colaborarepe o perioada de 6 luni,m-i s-a reanoit de 2 ori ,pe data de 28 martie i-mi expira contractul,si cred ca urmez sa fiu data afara cum a facut si cu ceilalti.INTREBAREA MEA este de cate ori are dreptul de reanoire si ce ma invatati sa fac.COLEGII mei carora le-a expirat contractul i-a obligat sa-si semneze demisiile. va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de colaborare luminitafiraru luminitafiraru BUNA SEARA,lucrez intr-o s c de 1 an de zile cu contract de colaborare de 6 luni,acest contract a fost prelungit de 2 ori,expirand pe data de 28 februarie.Am ... (vezi toată discuția)
Somaj Ella123456 Ella123456 Bună ziua am și eu o întrebare.de vreo 5 ani lucrez la o cafenea program de 8 ore trecute în cartea de munca dar de fapt lucram mai mult.acum trei ani mi ... (vezi toată discuția)
Din ccc in ºomaj ALINACARSTEA ALINACARSTEA bună ziua Din 1 martie 2009 pana in 1 martie 2010 am fost in somaj, apoi m-am angajat ca lucrator comercial(din 1 martie, dar CM mi-a facut cu data de ... (vezi toată discuția)