avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De 3 ori licitatie,ce se intampla mai departe??
Discuție deschisă în Executare silită

De 3 ori licitatie,ce se intampla mai departe??

S-au sechestrat 2 camioane ale unei soc.de catre Finante,s-au scos la licitatie de 3 ori,insa nu s-a vandut niciuna.Ce se intampla mai departe???Ele sunt gajate si la banca...
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:39, 2 Martie 2010
ART. 167 Cod Procedura Fiscala
Reluarea procedurii de valorificare
(1) Dacă bunurile supuse executării silite nu au putut fi valorificate prin modalităţile prevăzute la art. 159, acestea vor fi restituite debitorului cu menţinerea măsurii de indisponibilizare, până la împlinirea termenului de prescripţie. În cadrul acestui termen organul de executare poate relua oricând procedura de valorificare şi va putea, după caz, să ia măsura numirii, menţinerii ori schimbării administratorului-sechestru ori custodelui.
(2) În cazul bunurilor sechestrate ce nu au putut fi valorificate nici la a treia licitaţie, cu ocazia reluării procedurii în cadrul termenului de prescripţie, dacă organul de executare consideră că nu se impune o nouă evaluare, preţul de pornire a licitaţiei nu poate fi mai mic decât 50% din preţul de evaluare a bunurilor.

marea problema e ca dvs suportati cheltuielile de executare silita.
in caz de se vor vinde, pana la urma, banca va participa la distribuirea pretului obtinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator masini ElenaRota ElenaRota Buna ziua! Stie cineva care este procedura pe care o aplica fiscul in urma popririi a 2 masini detinute de o firma cu datorii la buget (TVA restant)? Care ... (vezi toată discuția)
Factura? zaharia daniela zaharia daniela Ma puteti ajuta sa imi spuneti actul normativ in care se specifioca ca la valorificarea sechestrului Finantele trebuie sa emita factura? Multumesc (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)