avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in somaj

buna seara!
sunt somera de la 01.11.2009 , cuantumul somajului pe lunile noiembrie si decembrie fiind de 522 ron/luna.
salariul de incadrare pe ultimile 6 luni lucrate a fost de 1.500 ron

incepand cu 18.01.2010 si pana in 29.01.2010 am avut concediu medical pentru o interventie chirurgicala (platit 100 %), apoi din 30.01 pana in 31.01.2010 concediu pentru boala obisnuita (75%).

pentru perioada 1-17 ianuarie am primit de la AJOFM suma de 286 ron

intrebarea mea este : cati bani mai am de primit pe perioada 18-31 ianuarie si cum se calculeaza aceasta suma ?

va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
roxydora, utilizator

Alte discuții în legătură

Se plateste mai putin concediul medical, pentru cand esti internat? ContSters122901 ContSters122901 Va ruugam sa ne lamuriti urmatorul aspect: In cazul unui angajat bolnav, care a suferit o interventie chirurgicala, venitul sau lunar a fost trei ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in timpul somajului viorica p viorica p Buna ziua! Sunt in somaj din 19 dec.2008 si am fost in concediu medical in perioada 22 oct.-20 dec.2009.Intrebarea mea este cum se face calculul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Romanakovacs Romanakovacs Buna ziua , acum sunt in concediu medical din data de 22 oct.2018, am avut o interventie chirurgicala- fibrom uterin- boala obisnuita. In luna iunie am mai ... (vezi toată discuția)