avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AJUTOR !
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AJUTOR !

Sunt un S.A. cu capital 100% de stat ( rezultat din reorganizarea unei regii autonome )...Am in patrimoniu un imobil ( spatiu ) si doresc sa il vand la licitatie... Ce legislatie aplic ? ( sa nu am probleme cu Curtea de Conturi, fiscul , garda financiara , DNA si alte asemenea institutii "specializate )... Poate ma ajuta cineva...multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20225 , utilizator 01:16, 28 Noiembrie 2006
Din cate stiu eu nu se poate vinde activul ce apartine statului. Se pot prelua din partile sociale de catre o alta societate echivalentul valorii obtinute la licitatie. In acest caz societatea va avea capital mixt, de stat si privat. Si in acest caz, suma, se face venit la bugetul statului. Toate operatiile trebuie sa aiba girul AGA si CA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare active sa de stat - ajutor julien_slbz julien_slbz Sunt un S.A. cu capital 100% de stat ( rezultat din reorganizarea unei regii autonome )...Am in patrimoniu un imobil ( spatiu ) si doresc sa il vand la ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren din patrimoniul sc Monica H. Monica H. speta mea este cam asa> o S.C. 55 S.A. cu actionar unic statul roman prin AVAS are in patrimoniu un teren. Societatea Y a formulat o cerere prin care o ... (vezi toată discuția)
Reevaluare actiuni la un s.a. Grama Cornel - Consultant fiscal Grama Cornel - Consultant fiscal Stimati colegi , va solicit ajutorul in urmatoarea speta : Societatea A un SRL detine 99 % din actiunile societatii B S.A. La data cand soc A a ... (vezi toată discuția)