avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere

Buna ziua,

Fratele meu are o firma, sediul fiind pe adresa apartamentului in care locuiesc. acest lucru afecteaza in vreun fel la plata intretinerii, se ia ceva in plus, suntem in top, platim cel mai mult, aparem cu cel mai mult consum la tot.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:25, 25 Februarie 2010
1-Nu a-ti precizat natura firmei,pentru ca poate fi de ex o firma care in procesul tehnologic utilizeaza apa ,si atunci normal si consumurile se evidentiaza corespunzator
2-In calitatea de proprietar al apartamentului ,L nr 230/2007 art 10 si HG nr 1588/2007 art 12 A c) d) va asigura cadrul legal sa va adresati oficial presedintelui de asociatie care detine obligatia sa va raspunda la contestatii
3-Deoarece tema deschisa de dvs este amplu discutata,accesati sectiunea asociati de proprietari si parcurgeti opiniile exprimate
1. ati facut contestatie scrisa la calculul intretinerii ?
2. daca da, care a fost baza legala pentrucare au procedat asa ?
este o firma de constructii. deci,este doar sediul, nu este niciun angajat. aici locuim eu cu sotul meu.
Cand ati solicitat la asociatie deschiderea sediului de firma ati semnat vreo conventie intre firma si asociatie, in sensul unor cheltuieli suplimentare? Pentru ca in lipsa acelei conventii si acelor conditii, administratorul ar trebui sa va puna la plata strict consumurile Dv., ca persoane fizice.
contestatie scrisa nu am facut, doar intrebari. raspunsul a fost......nu se stie. a venit si a masurat cu o sticla de 2l consumul de la apometru sa nu fie vreo pierdere. avand in vedere ca noi suntem la servici in cursul zilei, seara cata apa poti consuma la un dus?! sunt apartamente cu acelasi nr. de camere si cu nr de persoane mai mare si au cu mult mai putin de plata. de caeea ma gandeam daca avem de suferit din cauza firmei inregistrata cu sediul aici.

Alte discuții în legătură

Cum se depisteaza furtul de apa mircea dima mircea dima LOCUIESC INTR-UN BLOC UNDE NU EXISTA PIERDERI DE APA IN LISTELE DE INTRETINRE APAR PIERDERI DE APA DE 2 ORI CONSUMUL CONSUMUL PROPRIU ESTE DE 25-28 MC ... (vezi toată discuția)
Consum trecut gresit la apa rece alina_25 alina_25 Pe luna ianuarie 2021 cat si pe luna februarie 2021 pe listele de plata a intretinerii am fost trecuta cu 9 mc la apa rece in luna ianuarie si 7 mc pe luna ... (vezi toată discuția)
Plata asociatie simonasimona simonasimona de doi ani nu mai locuim la garsoniera, am facut cerere sa ne scoata de la plata asociatiei dar noi platim in continuare cheltuieli administrativesi apa ... (vezi toată discuția)