Buna ziua,
Va rog frmos sa-mi dati un sfat.Am o firma de proiectare si inginerie orice client primeste dosarul cu acte( proiect arhitectura, rezistenta,instalatii etc) pe care un exemplar il depune la primaria din regiunea unde isi construieste casa si unul ramane la el. De obicei lista cu documentele cerute de primarii e aceeasi pretutindeni in functie si de constructia respectiva, acum insa am un caz aparte din simplu motiv noul client a venit cu o lista de la primaria unde urmeaza sa-si construiasca casa, cu aceleasi elemente insa si cu un punct nou: DOCUMENTATIA SOLICITATA SE VA PREZENTA IN DOUA EXEMPLARE PE SUPORT DE HARTIE, SI UN EXEMPLAR PE SUPORT ELECTRONIC (CD,DVD).
Spunetimi cum sa ofer proiectul de arhitectura, inginerie etc pe suport electronic daca e munca mea, e lucrarea mea, e un drept.
Ma pune pe ganduri aceasta chestie fiintca e simplu sa modifici numele inginerului si arhitectului cind ai pe suport electronic si sa cauti sa puna cineva stampila dandu-i citeva milioane pentru o munca ce nu a facut-o decat sa proiectezi din nou. Vreau sa zic ca imi fac munca cu truda si nu doresc sa-mi dau asa lucrarile ca nustiu ce fraier cu pile dintr-o primarie sa profite de munca mea.
As dori sa stiu cum sa procedez si daca acesta problema poate avea legatura cu drepturile de autor.
Daca mi-as lua un avocat bun care sunt sansele sa dau o primarie in judecata?
Astfel de copii sunt foarte uzuale in strainatate dar cu conditia sa fie pe un format read only adica exact cum v-a sugerat si domnul de mai sus ai sa nu le poata modifica..
Succes