avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie

Va rog sa-mi dati un sfat. Am de recuperat o suma de bani de la o societate comerciala, careia i-am inchiriat un imobil, iar din luna noiembrie nu-si mai platesc chiria si au eliberat si sediu. Problema mea este ca nu am nicio chitanta la mana pentru sumele pe care ei le-au platit, pana in luna noiembrie, deoarece mereu semnam procesul verbal int-un singur exemplar, urmand ca ei sa-mi faca o copie si sa mi-o trimita. Mai mult contractul nu este inregistrat la administratie.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: radu2004 , utilizator 18:17, 25 Februarie 2010
Sa inregistrati contractul la administratia financiara si sa mergeti cu acel contract de inchiriere la un specialist in domeniu, pentru ca in functie de clauzele contractuale sa va consilieze in mod concret.

Din ce spuneti dvs. acea societate va datoreaza c/v chiriei pe cateva luni, incepand cu luna noiembrie...iar o actiune in pretentii s-ar impune (pentru eventuale daune sau alte pretentii doar studiind contractul se poate emite o parere).

Verificati anterior si solvabilitatea firmei.
Va multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atentie la acte si la buzunar ! MICOLIS MICOLIS O societate în curs de constituire, pe baza rezervării denumirii, închiriază un spaţiu comercial pt. punct de lucru. Se întocmeşte şi semnează un ... (vezi toată discuția)
Inchirieri garsoniere - doresc un sfat!!!(ajutoooor) mytzy mytzy doresc sa aflu daca se poate inchiria o garsoniera care are proprietar, dar nu are un contract facut cu nici o agentie imobiliara, dar eu doresc sa fac un ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil de la persoana fizica colonelu colonelu Va salut ! Am o firma si am gasit la cineva spatiu pentru sediu . Problema e ca e vorba de o persoana fizica . Pot sa fac contract intre societatea mea si ... (vezi toată discuția)