cat se plateste pensia alimentara cand tatal e plecat afara din rom?am 2 copii de la doua casatorii si pe luna trimit 100 sau 150 dollari ?este mult este putin copii au 18 si 7
multumesc
Cat scrie in hotarari ca trebuie sa plateasca tatii? Cat scrie acolo trebuie sa dea. Daca vreti o marire trebuie sa inaintati actiune in instanta, iar veniturile tatilor sa fie declarate pentru a se putea stabili cota pensiei.Daca tatii nu au venituri declarate, se calculeaza dupa salariul minim pe economie!!
Cand intretinerea este datorata de parinte sau de cel care infiaza, ea se stabileste pana la o patrime din castigul sau din munca pentru un copil, o treime pentru doi copii si o jumatate pentru trei sau mai multi copii.
multumesc pentru mesaje dar totusi Eu ca tata traiesc in strainatate trimit bani pe luna 150 si de sarbatori $100 mai mult si tot nu ;e ajung inteleg ca sunt copii mei dar nu inteleg de ce trebuie sa le intretin si pe fostele mele sotii,iar cat trebuie sa trimit dupa ce fata mea implineste 18 ani ...este mult 150 sau putin?
multumesc pentru mesaje dar totusi Eu ca tata traiesc in strainatate trimit bani pe luna 150 si de sarbatori $100 mai mult si tot nu ;e ajung inteleg ca sunt copii mei dar nu inteleg de ce trebuie sa le intretin si pe fostele mele sotii,iar cat trebuie sa trimit dupa ce fata mea implineste 18 ani ...este mult 150 sau putin?
Pensia alimentara
pval
cat se plateste pensia alimentara cand tatal e plecat afara din rom?am 2 copii de la doua casatorii si pe luna trimit 100 sau 150 dollari ?este mult este ... (vezi toată discuția)