avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este diferenta infiintarii unei societati pana in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este diferenta infiintarii unei societati pana in 2007 si dupa?

Buna!
Sunt in impas.. nu stiu ce sa fac.. vreau sa deschid un SRL si neavand destui bani pentru a face ceea ce doresc trebuie sa mai astept putin, dar am auzit ca dupa 2007 nu se mai pot infiinta atat de usor societatile comerciale ca acum!

Care este pana la urma diferenta, ca eu am auzit tot felul de varante?
Rog pe cineva sa-mi raspunda?
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: lara_croft , utilizator 10:53, 6 Decembrie 2006
diferenta e ca firma va figura la ORC ca fiind inregistrata in 2007 si nu in 2006:D
speculatiile sunt multe..nu stiu cat de intemeiate sunt sau daca vor fi traduse material in prevederi legale....cum deja legea societatilor comerciale a suferit modificari iar numarul celor care au depus dosare in ultimele zile la registru a scazut, simtitor sau nu, ramane de vazut....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl AVO_JR AVO_JR Am urmatoarea problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv: In anul 2005 a fost infiintata o societate comerciala cu raspundere limitata, care a ... (vezi toată discuția)