daca sunt in litigiu cu proprietarul imobilului unde locuiesc ma poate amenda primaria sect. 2 buc. pentru constructia unui perete de 2/2 metri pt. ca nu am autorizatie de constructie? de acordul la citi vecini am nevoie pentru constructia peretelui in capatul la un hol de camin de nefamilisti{locuiesc in capatul holului si am luat 2 metri patrati din hol}?va multumesc care cunoaste bine legea si vrea sa ma lamureasca.
În afara faptului că fără o autorizaţie de construire eliberat autoritatea competentă, nu aveţi voie să executaţi această lucrare, din păcate nu îndepliniţi prima şi cea mai importantă prevedere legală în privinţa legislaţiei în domeniul autorizării construcţiilor de a putea solicita o autorizaţie, şi anume de a fi titular al unui drept real asupra imobilului teren şi/sau construcţii. Aşa fiind lucrurile, mare grijă că sunteţi "bun de plată".
@reluchiran
Inteleg ca nu sunteti proprietar, poate chirias, dar si in litigiu cu proprietarul.
Nefiind proprietar nu aveti nici un drept sa construiti, sa faceti modificari ale spatiului proprietarului sau ale spatiului comun.
Nici proprietarul nu are voie sa faca modificari fara autorizatii in spatiul lui si cu atat mai mult nu are voie sa faca modificari in spatiul comun, proprietate comuna.
Sigur ca puteti fi amendat si obligat sa aduceti spatiul respectiv la forma initiala.
Acordul vecinilor
reluchiran
locuiesc la un camin de nefamilisti as vrea sa stiu de acordul la citi vecini am nevoie pentru a lua 1 m2 din capatul holului eu locuind la capatul palierului ... (vezi toată discuția)