avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acordul vecinilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acordul vecinilor

locuiesc la un camin de nefamilisti as vrea sa stiu de acordul la citi vecini am nevoie pentru a lua 1 m2 din capatul holului eu locuind la capatul palierului fara a astupa aerisirea holului si iesirea pe balcon sau scara de incendiu?din 23 de vecini+subsemnatul am acordul scris la 21 de vecini. ceilalti 2 nu vor sa-mi dea acordul.in capatul celalalt al palierului este aceeasi poveste si la respectivul vecin au fost de acord,probabil de frica nu stiu.este de etnie roma vecinul din capatul celalalt. ma poate lamuri cineva?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:35, 9 Aprilie 2010
daca nu e asociatie de proprietari, e necesar sa aveti acordul de la toti vecinii de pe palier
@reluchiran,
Sunteti proprietari in acel camin sau chiriasi? Aveti sau nu asociatie de proprietari?
Daca sunteti proprietari, cu acordul majoritatii, a comitetului executiv si a vecinilor imediat invecinati puteti lua acel capat de hol in folosinta cu chirie contra unei sume lunare. Dar pentru modificari trebuie si proiect, aprobari, etc.
Daca vecinul din celalalt capat a rezolvat-o prin buna intelegere vorbiti cu el si intrebati-l cum a procedat. Poate reusiti sa faceti si dv la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este interzis total sa inchizi holul? julie22 julie22 Locuiesc la etajul 3, palierul meu este impartit pe doua parti, despartite prin doua holuri. Intre cele doua paliere este baia la comun. Eu locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc într-un "bloc de nefamilisti", dețin o ... IceCrown IceCrown Buna ziua. Locuiesc într-un \"bloc de nefamilisti\", dețin o camera de cămin în capătul coridorului, si cu multi ani in urma tatăl meu a construit o ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor reluchiran reluchiran daca sunt in litigiu cu proprietarul imobilului unde locuiesc ma poate amenda primaria sect. 2 buc. pentru constructia unui perete de 2/2 metri pt. ca nu am ... (vezi toată discuția)