avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Locuiesc într-un \"bloc de nefamilisti\", ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Locuiesc într-un "bloc de nefamilisti", dețin o ...

Buna ziua. Locuiesc într-un "bloc de nefamilisti", dețin o camera de cămin în capătul coridorului, si cu multi ani in urma tatăl meu a construit o bucătărie zidind 1 m din coridor ca sa faca camera. In urma unui incendiu de pe palier, pompierii sau cei de la isu au pus vecinii sa semneze cum ca sa imi darame peretele ca sa fie "aerisire". Cum nu imi doresc sa pierd bucătăria, se poate face ceva? Au voie să darame dacă nu imi dau acordul? Se ia după majoritate sau trebuie să die unilateral semnăturile?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 15 Octombrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pretentia de dezafectare modificare este temeinica si legala,atat timp cat modificarea nu este autorizata,ocupa fara drept partea com,una de imobil de locuit in comun
In speta nu este necesar acordul locatarilor pentru dezafectare modificare neautorizata si readucerea spatiului la forma anterioara interventiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor reluchiran reluchiran locuiesc la un camin de nefamilisti as vrea sa stiu de acordul la citi vecini am nevoie pentru a lua 1 m2 din capatul holului eu locuind la capatul palierului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intenționez să reconstruiesc pe aceeași amprenta ... miculavasile miculavasile Buna ziua, intenționez să reconstruiesc pe aceeași amprenta fara a modifica arhitectura două camere o bucătărie cu cămară , suprafață totală 43m2. ... (vezi toată discuția)
Ajutor ptr montarea unui geam la bloc. ipso ipso Acum un an, m-am mutat intr-un bloc cu 18 apartamente. Proprietar, nu chiriaș, la mansarda, deasupra etajului 4. Spatiile comune din subsolul blocului, le-au ... (vezi toată discuția)