avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum de face corect mediierea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum de face corect mediierea

maine sunt convocat la o mediiere si nu stiu mai nimic despre ce si cum ar trebui sa fac .Care sunt pasii corecti la o mediiere ?Unde trebuie sa aibe loc si daca ar trebui sa semnez sau nu ceva .S.C. cu pricina a decurs la intimidare deci nu stiu la ce sa ma astept mergand la sediul lor , respectiv opropietate privata astep un sfat mediierea este pentru suma de 2500 ron

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie abonament telefonie ammazon ammazon Buna ziua Am si eu o mare problema. Mama mea a avut un abonament la [editat]. acest abonament a expirat prin mai 2008. Cu o luna inainte de expirarea perioadei ... (vezi toată discuția)
Doresc sa vand un amartament pe numele meu de domnisoara iustinav iustinav buna ziua am si eu o problema doresc sa vand un apartament care este pe numele meu de domnisoara si as dori sa stiu daca se poate vinde fara ca sotul meu sa ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)