avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata jumate de norma beneficiez de indemnizatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata jumate de norma beneficiez de indemnizatie crestere copil?

daca sunt angajata cu jumatate de norma si raman insarcinata beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului si concediu?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 18:35, 25 Februarie 2010
Da , daca in cele 12 luni anterioare nasterii copilului realizati venituri impozabile .
Indiferent de norma de munca, atata vreme cat anterior nasterii realizati timp de 12 luni venituri supuse impozitului pe venit beneficiati de indemnizatie.
momentan sunt in somaj dar vreau sa ma angajez.am o propunere pt jumatate de norma.vreau sa raman insarcinata si nu stiu daca conteaza ca sunt cu norma intreaga sau nu
multumesc pt raspuns
alec alexandra andrea a scris:

momentan sunt in somaj dar vreau sa ma angajez.am o propunere pt jumatate de norma.vreau sa raman insarcinata si nu stiu daca conteaza ca sunt cu norma intreaga sau nu

Nu norma conteaza ci salariul , avand in vedere ca veti lucra 1/2 norma ma gandesc ca veti avea cel putin 360 lei brut , sub aceasta suma nu se plateste impozit pe venitul din salarii (pentru functie de baza)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ramona s. ramona s. va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carmen_ana carmen_ana Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. S-a discutat despre aceasta problema dar in fiecare caz sunt cateva probleme. V-as ruga sa imi raspundeti daca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil pentru angajati cu jumatate de norma grecescu_andreea grecescu_andreea Buna seara!Sunt angajata la o soc comerciala ca si economist cu jumatate de norma(4ore) din data de 16 oct 2008 si as dori sa raman insarcinata anukl acesta ... (vezi toată discuția)