avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Organizare concurs online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Organizare concurs online

Buna ziua!

As avea nevoie de putin ajutor. As vreau sa stiu, daca am un site comercial si as vrea sa organizez un concurs online (cu premii nu foarte mari) ce pasi ar trebui sa urmez. Precizez ca nu vreau sa am nici un profit material in urma acestui concurs, ci doar popularizarea site-ului. De fapt un exemplu similar ar fi concursul de pe site-ul avocatnet.ro pentru userii care posteaza mai mult.

Este suficient sa pun termenii concursului si premiile clar pe site sau e nevoie sa declar cumva pe firma concursul? Daca da, ce acte imi trebuie si cam ce ar trebui sa fac?

Cu stima,
Ion Nastase.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 19:02, 2 Septembrie 2007
Atat timp cat premiile sunt doar simbolice,chiar nu cred ca este nevoie sa faceti ceva in mod special.Doar sa scrieti clar conditiile,regulamentul,perioada de desfasurare si premiile oferite.
ca o completare la ce a spus colegul, cheltuielile ocazionate de oncurs se inregistreaza in contabilitate, asa ca va veti putea scadea din impozit.
Trebuie afisat regulamentul, perioada de desfasurare a concursului si premiile.
Daca se utilizeaza urne sau alte metode de tragere la sorti, procedura trebuie notificata si autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concursuri pe facebook enasro enasro Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)
Concurs online - aspecte legale alinaaii alinaaii Va rog frumos, imi puteti spune care este diferenta dintre concurs si loterie publicitara? daca vreau sa fac un concurs in care utilizatorii sunt pusi ... (vezi toată discuția)
Concurs dubios eve22 eve22 deci, am cumparat niste pakete de tigari nu dau ex cica nu e voie pe site, le am inscris pe un site la un concurs, am castigat prin intermediul unor coduri de ... (vezi toată discuția)