As avea nevoie de putin ajutor. As vreau sa stiu, daca am un site comercial si as vrea sa organizez un concurs online (cu premii nu foarte mari) ce pasi ar trebui sa urmez. Precizez ca nu vreau sa am nici un profit material in urma acestui concurs, ci doar popularizarea site-ului. De fapt un exemplu similar ar fi concursul de pe site-ul avocatnet.ro pentru userii care posteaza mai mult.
Este suficient sa pun termenii concursului si premiile clar pe site sau e nevoie sa declar cumva pe firma concursul? Daca da, ce acte imi trebuie si cam ce ar trebui sa fac?
Atat timp cat premiile sunt doar simbolice,chiar nu cred ca este nevoie sa faceti ceva in mod special.Doar sa scrieti clar conditiile,regulamentul,perioada de desfasurare si premiile oferite.
Daca se utilizeaza urne sau alte metode de tragere la sorti, procedura trebuie notificata si autorizata.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Concursuri pe facebook
enasro
Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)
Concurs dubios
eve22
deci, am cumparat niste pakete de tigari nu dau ex cica nu e voie pe site, le am inscris pe un site la un concurs, am castigat prin intermediul unor coduri de ... (vezi toată discuția)