avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concurs dubios
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concurs dubios

deci, am cumparat niste pakete de tigari nu dau ex cica nu e voie pe site, le am inscris pe un site la un concurs, am castigat prin intermediul unor coduri de pe timbrele fiscale ce le am introduc pakete de tigari, cand am fost sa revendic premiile mi s a zis ca paketele nu participa la concurs. am sunat la nr de tel ce mi a venit odata cu mesajele din care am aflat caam castigat si mi s a zis acelasi lucru. acum eu am o intrebare poti sa castigi ceva indiferent de care e premiul la un concurs cu niste pakete de tigari care nu fac obiectul concursului? nu am citit regulamentul concursului inainte sa bag codurile, intradevar in regulament paketele cumparate de mine nu participa la concurs, atunci cu pat sa primesc mesaj pe tel de la ei sa zica ca am casticat pachete gratis cu niste coduri ce nu participa la concurs/?si daca castig premiul cel mare nupot sal ridic.e legal sa faca asa ceva?ei zic ca e greseala mea ca am bagat gresit codurile, dar dece au trimis mesaj ca am castigat? vreau sa-i dau in judecata si vreau sa stiu daca am dreptate.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:56, 3 Ianuarie 2016
eve22 a scris:

acum eu am o intrebare poti sa castigi ceva indiferent de care e premiul la un concurs cu niste pakete de tigari care nu fac obiectul concursului?

Clar nu.

eve22 a scris:

nu am citit regulamentul concursului inainte sa bag codurile, intradevar in regulament paketele cumparate de mine nu participa la concurs, atunci cu pat sa primesc mesaj pe tel de la ei sa zica ca am casticat pachete gratis cu niste coduri ce nu participa la concurs/?

Probabil ca au premiat toti participantii in ordinea trimiterii mesajelor pana cand au epuizat stocul prevazut pentru premiere, caz in care mesajul de castig a fost generat automat. Apoi, cand au verificat conditia de baza, au constatat ca n-o indepliniti.
N-aveti nicio sansa de castig in instanta.

PS: Va rog sa nu mai scrieti cu k atunci cand nu e cazul, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)
Câștigãtor descalificat ? adrian12 adrian12 Am participat la un concurs si am fost anuntat castigator. A fost si o premiere unde s-au citit castigatorii. A existat si un regulament. Am primit pe email ... (vezi toată discuția)
Nu-mi acorda premiul castigat bia99 bia99 buna ziua. de curand am castigat un premiu la [EDITAT] care consta intr-un an de abonament gratuit. m-am dus la sediul lor pentru a ridica premiul si ... (vezi toată discuția)