bia99 a scris:
cermak gruianu a scris:
Imi pare a fi un paradox: nu sunteti din Bucuresti, ati fost anuntat ca ati castigat un premiu constand intr-un abonament anual pe mijloacele de transport in comun din Bucuresti, insa/dar dvs. locuiti/traiti in alt oras... si daca presupunem (ipotetic) ca vi s-ar fi oferi premiul, ce ati face cu el?.....
nu sunt din bucuresti dar lucrez in bucuresti, stau cu chirie in bucuresti. deci imi este folositor.
Luati in calcul si varianta ca, ar putea exista in acest oras, o persoana care chiar are nevoie de acest premiu...si ganditi-va imaginar, ca ati donat acest premiu...
asta am zis si eu, de ce m-au lasat sa particip daca un indeplinesc conditiile de PARTICIPARE ?
mi se pare o greseala din partea lor si trebuie trasi la raspundere. nu e corect asa ceva. si daca as avea in vreun fel dreptate, da, i-as da in judecata si le-as cere despagubiri. am fost amagita, m-au pus pe drumuri, am castigat un premiu la care nici n-ar fi trebuit sa particip? nu e corect.
:) Aveti si dvs. partea dvs. de adevar...ce sa mai zic?
Cititi Regulamentul de participare la acel concurs . Daca v-ati inscris la acest concurs, cunoscand ca doar persoanele cu domiciliul in Bucuresti, pot participa, atunci v-ati asumat din start un risc...sa zicem ca nu erati eligibila...Exista, este adevarat, disp. art.998-999 C.civ. insa...cred ca este vorba despre o eroare...
Organizatorii concursului, au fost de buna-credinta-sa zicem- si nu au verificat (probabil ca nici nu aveau cum sa faca acest lucru-este doar o ipoteza) indeplinirea acestei conditii, privind "domiciliul participantului" iar...participantul, cu/fara buna-credinta, nu a fost atent cand a citit conditiile participarii la concurs...
Adevarul este pe undeva...pe la mijloc...si daca va asumati riscul unor cheltuieli suplimentare (redactare actiune, taxa de timbru, timbru judiciar, onorariu reprezantare avocat vs. scutire cheltuieli judiciare...), puteti uza de dreptul dvs. de a avea acces la Justitie, in vederea solutionarii acestei probleme.
Bafta!