avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire

buna ziua, ma numesc Nuti Ciuflea lucrez in cresa MApN pe functia de infirmiera,la fel ca mine sunt inca 5 colege.Salariul nostru de incadrare este de 620 ron.Vreau sa va spun ca munca noastra se desfasoara exclusiv cu copii de 2 sau 3 ani,nu mai avem un alt ajutor in afara de o asistenta care vine doar cand o chemam noi in caz de nevoie.Toate infirmierele avem cursuri de calificare emise de Directia Medicala.Ingrijitoarele din cresa au incadrarea de 680 ron,nu mi se pare corect .Va rog sa ne spuneti ce putem face pentru a indrepta aceasta nedreptate .Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:02, 26 Februarie 2010
Contestati noua incadrare in termen de 5 zile de la primirea deciziei din care rezulta retributia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale in sanatate marietaciolan marietaciolan Buna ziua ,lucrez ca infirmiera in urgenta unui spital cu o vechime de 23 ani,la ora actuala salariul meu este de 975ron fiind alcatuit din 620+vechimea si ... (vezi toată discuția)
Poate fi reincadrat un fost ofiter mai avand gradul 3 de invaliditate? GeorgelRadu GeorgelRadu Buna ziua! Ma numesc George si am absolvit Academia de Politie A.I.Cuza Bucuresti in anul 2011, fiind incadrat ca ofiter in cadrul MAI. In perioada ... (vezi toată discuția)
Dreptul la educatie in penitenciar. ContSters241638 ContSters241638 Am fost arestat preventiv timp de 16 luni dupa care eliberat sub control judiciar acum 2 ani timp in care am urmat cursurile unei postliceale de asistenti ... (vezi toată discuția)