avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract leasing

Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci contractul il poate inchide in Oradea fara a fi nevoita sa vina la Bucuresti?
Mentionez ca societatea este in insolventa, ar putea sa cedeze contractul catre o persoana fizica urmand ca aceasta sa termine de platit ratele fara sa intampine probleme din partea statului ?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:53, 25 Februarie 2010
Mai mult sigur firma de leasing are reprezentanti in Oradea, uitati-va pe site-ul lor si contactati-i. Bineinteles ca puteti sa il "inchideti" acolo, vorbiti cu agentul lor si va trimite actele prin curier rapid, fara nici o problema.

Despre insolventa poate ne ajuta alt coleg de pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de leasing criss1122 criss1122 Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)
Leasing criss1122 criss1122 Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de leasing djtelefon djtelefon In cursul anului 2008 luna martie am incheiat un contract de leasing cu societatea Motoractive Leasing. Din cauza situatiei economice in anul 2009 sa ajuns in ... (vezi toată discuția)