Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci contractul il poate inchide in Oradea fara a fi nevoita sa vina la Bucuresti?
Mentionez ca societatea este in insolventa, ar putea sa cedeze contractul catre o persoana fizica urmand ca aceasta sa termine de platit ratele fara sa intampine probleme din partea statului ?
Multumesc anticipat .
Mai mult sigur firma de leasing are reprezentanti in Oradea, uitati-va pe site-ul lor si contactati-i. Bineinteles ca puteti sa il "inchideti" acolo, vorbiti cu agentul lor si va trimite actele prin curier rapid, fara nici o problema.
Despre insolventa poate ne ajuta alt coleg de pe forum.
Contract de leasing
criss1122
Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)
Leasing
criss1122
Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)