avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale forma de colaborare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

forma de colaborare

care poate fi forma de colaborare dintre o societate comerciala(srl) si o persoana fizica pentru comertul ambulant si temporar, ex: fructe de sezon?

multumesc
Cel mai recent răspuns: marius7777 , utilizator 23:16, 25 Februarie 2010
Daca este vorba de o persoana fizica se poate numai o angajare cu carte de munca, pe o perioada determinata/nedeterminata, cu program intreg sau redus. Stiu ca stiati, dar regurile sau schimbat de cand am aderat la UE.
nu se poate prin imputernicire si pe baza de comision?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avand firma... pot vinde cartofi ambulant ca persoana fizica?? ContSters330987 ContSters330987 1) Daca detin o societate comerciala ,pot vinde ca persoana fizica cartofi ? Ex. cumpar 500kg cartofi cu bon fiscal sau alt document (pentru a dovedi ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua, vroiam să întreb dacă se pot face contracte de ... R.Andrei R.Andrei Bună ziua, Vroiam să întreb dacă se pot face contracte de colaborare cu cei care vor să fie curieri, fără să fie angajați. Și fără să își ... (vezi toată discuția)