avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avand firma... pot vinde cartofi ambulant ca persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avand firma... pot vinde cartofi ambulant ca persoana fizica??

1) Daca detin o societate comerciala ,pot vinde ca persoana fizica cartofi ? Ex. cumpar 500kg cartofi cu bon fiscal sau alt document (pentru a dovedi provenienta ) si vand in localitati , ce riscuri imi asum?
2) Legal cum pot sa procedez ,in regim de persoana fizica sa vand diverse legume si fructe tinand cont ca am si firma srl??
VA MULTUMESC PT RASPUNSURI !
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 19:20, 15 Ianuarie 2015
Ca persoana fizica puteti vinde ambulant legume sau fructe doar daca detineti un certificat de producator al produselor respective.Ca persoana juridica trebuie sa aveti codul trecut in obiectul de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie traditional romaneasca!! gabitza24 gabitza24 buna ziua....de mult timp urmaresc acest site!!! ceea ce vreau sa fac este un magazim traditional romanesc...de la legume, fructe pana la gem, muraturi si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit fifi53 fifi53 avand in vedere OG.8/2013 cum se calculeaza impozitul prin retinere la sursa af. veniturilor obtinute din valorificarea produselor agricole -legume ,fructe de ... (vezi toată discuția)
Înregistrare în contabilitate marfă cumpărată de la țărani Creteanu Laura Creteanu Laura Cum as putea sa fac nir pt marfa cumparata de la \"taranii\" care nu fac facturi? Am auzit de bon de achizitie\",dar nu stiu exact ce este si daca e suficient ... (vezi toată discuția)