avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz primire titlu executoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz primire titlu executoriu

Am trimis titlul executoriu prin posta, cu confirmare de primire, ex-angajatorului meu, la sediul firmei (care sediul este , de fapt, domiciliul lui). Astazi, mi s-a restituit de catre postas plicul, deoarece "adrisantul" nu a fost gasit acasa(sau nu a venit sa ridice plicul, desi a fost avizat de 2 ori). Mentionez ca titlul executoriu este pentru drepturi banesti restante .
Intrebare : va fi valabila plangerea penala pe care o voi face pentru neexecutare hotarare judecat. investita cu titlu executoriu, chiar daca parata nu a primit acest titlu executoriu ? Daca nu, cum sa procedez ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:14, 26 Februarie 2010
As vrea sa mentionez ca, odata cu plicul cu confirmarea de primire, am mai trimis un titlu si cu corespondenta simpla, care in mod sigur a fost desfacut si citit.
Trimiteti hotararea prin intermediul unui executor judecatoresc.Angajatorul nu va mai putea contesta faptul ca nu a primit hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire sentinta fdanila fdanila As dori sa- mi spuneti : daca locuiesc in alt oras decit in cel in care a avut loc o judecata ,cum se poate obtine investirea cu titlu executoriu a unei ... (vezi toată discuția)
Lamurire buna ziua, in acest moment este in derulare dosar pensie ... elena statescu elena statescu LAMURIRE Buna ziua, in acest moment este in derulare dosar pensie intretinere major, ptr ca avem sentinta cu procent 25% din venit si vrem suma fixa deoarece ... (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)