avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refugiatii din Basarabia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refugiatii din Basarabia

Buna ziua ! Bunicii mei s-au refugiat din Basarabia, mai exact din Balti. Acum dansii numai sunt in viata si deasemenea nici mama mea. Pentru completarea dosarului privind despagubirile deportatilor din Basarabia conform Legii 290 , mi s-a cerut aducerea carnetului de refugiat al bunicilor. Insa nu am asa ceva, as dorii sa stiu daca stiti cumva unde trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia acestuia carnet sau a altor acte doveditoare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubiri conf. legii 290 / 2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatalui meu i s-a respins cererea privitoare despagubirilor ramase in Basarabia ca urmare a parasirii fortate de catre bunicii sai a proprietatilor avute, in ... (vezi toată discuția)
Calitatea de deportat legea 290/2003 Artigas Artigas Va salut, Am un litigiu in derulare cu ANRP privind acoradarea de despagubiri pe baza Legii 290/2003.Printre documentele care mi s-au solicitat se numara si ... (vezi toată discuția)
Dosar cerere compensatii cet romani din basarabia blocat timp de 11ani propietarnou propietarnou Buna ziua In anul 2006 bunica mea , refugiata din Basarabia a depus un dosar cu cerere despagubiri pentru bunurile propietate personala ramase in Basarabia ... (vezi toată discuția)