avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere scoala nationala de grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere scoala nationala de grefieri

Buna ziua.
As dori sa stiu daca pot candida la concursul de admitere la scoala nationala de grefieri avand ca studii superioare Stiinte Administratieve, specializarea Administratie Publica. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:07, 26 Februarie 2010
Nu.
Consultati si site-ul www.grefieri.ro, e site-ul oficial al Scolii Nationale de Grefieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng anda_br anda_br Buna, As dori sa stiu daca pot candida la examen avand ca studii superioare Administratie Publica. Initial am inteles ca da, dar am aflat si pareri contra. ... (vezi toată discuția)
Inscriere sng - conditii de studii maryafota maryafota As vrea sa stiu daca pot sa ma inscris la Scoala Nationala de Grefieri, in conditiile in care eu am facut Facultatea de Drept dar am terminat pe specializarea ... (vezi toată discuția)
Participare la sng cu studii superioare de alta specialitate Tatiana85 Tatiana85 Buna sunt si eu o aspiranta la SNG si as vrea sa aflu daca ma pot inscrie la sng , neavand studi superioare juridice , fiind o absolventa a fcultatii de ... (vezi toată discuția)