avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE SNG

Buna,
As dori sa stiu daca pot candida la examen avand ca studii superioare Administratie Publica. Initial am inteles ca da, dar am aflat si pareri contra. Mi-ar fi de folos un nr de telefon al scolii pt a lamuri aceasta dilema...

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anda_br , utilizator 22:05, 4 Martie 2010
Nu puteti decat cu studii superioare juridice.
Va dau site-ul oficial, gasiti acolo numere de telefon : www.grefieri.ro
Va multumesc mult pentru raspuns.
Dar daca termin si cursurile de masterat- Stiinte Penale?
Imi pare sincer rau, dar nu puteti candida pentru examenul de admitere la SNG si / sau INM chiar si in varianta de masterand. Pentru a participa la un astfel de examen este necesara, pe langa celelalte conditii, absolvirea de studii superioare juridice (licentiat in studii juridice).
Este adevarat, Lg. privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instantelor si parchetelor ( art.33 alin.4 din Lg.567/2004 republicata, cu modif.si completarile ulterioare) face referire si la studiile superioare de administratie publica (doar pentru functia de grefier documentarist); deocamdata, nu sunt posturi vacante pentru functia de grefier documentarist si, in consecinta nu se organizeaza cursuri de formare intiala pentru acestia.

Toate cele bune.
G.C.
Va multumesc pentru lamurire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru a da admitere la sng iustinov iustinov Pot sa dau la SNG daca termin anul acesta Administratie publica,adica stiinte administrative?Astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva.Multumesc! (vezi toată discuția)
Grefier simplu cu studii medii sau superioare? Maryonea Maryonea Buna ziua. Intentionez sa particip la un concurs pentru grefieri la Parchetul de pe langa Judecatorie din orasul meu. Conditiile de studii sunt foarte generale ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri roxana91 roxana91 Buna, sunt noua pe aici, si am si eu o mare intrebare. Am terminat Stiinte Ecomonice si vreau sa stiu daca pot sa ma inscriu pentru la anul la SNG. In ... (vezi toată discuția)