avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchidere societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchidere societate

O societate este inchisa prin Registrul Comertului pentru 3 ani firma nu are datori la stat, a solicitat la finante regin derogatoriu si a fost acceptat. Daca nu mai depun la Registrul Comertului bilantul 2009 acesta ma desfiinteaza automat? vreau sa o desfiintez cit mai usor posibil. Ce ma sfatuiti? Multumes mult.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 12:52, 26 Februarie 2010
nu se desfinteaza automat, cel mai bine e sa faceti formalitatile de radiere la reg comertului si sa depuneti acolo bilant de lichidare si o inchideti si atunci va scutiti de toate problemele ;(este procedura cea mai ieftina)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare microintreprindere...modalitati sine qua non aprov aprov Am o firma (microintreprindere) fara arierate care nu mai functioneaza din 2007. La acea vreme am disponibilizat personalul si mi-am platit toate obligatiile ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare -firma fara activitate ga-ga ga-ga Buna ziua ! Pentru o firma care nu a avut activitate(infiintata in noiembrie 2010) , doar si-a depus capitalul social trebuie sa fac un bilant de lichidare ... (vezi toată discuția)
Radiere firma lumi1602 lumi1602 Am avut un magazin si am suspendat activitatea acum 2 ani. Am primit de la finante Regimul derogatoriu pt. 3 ani. Ca atare nu am datorii la stat. Mentionez ... (vezi toată discuția)