avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat stagiar caut colaborare in Cluj Napoca
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat stagiar caut colaborare in Cluj Napoca

buna ziua!
am absolvit anul trecut Facultatea de Drept din cadrul UBB si am promovat examenul de admitere in profesie in septembrie.Sunt inscrisa in Tabloul Avocatilor din cadrul Baroului Mures incepand cu data de 1 ianuarie 2010. As vrea sa imi continui studiile in Cluj Napoca si de aceea as vrea sa colaborez cu un avocat care sa ma ajute in pregatirea mea profesionala din cadrul stagiaturii. Avocatul care mi-a dat semnatura nu poate sa-mi ofere si un loc de munca si de aceea am trimis peste 50 de CV-uri la diferiti avocati din Cluj,insa fara succes.
Daca ma poate ajuta cineva, va rog!
va multumesc
Cel mai recent răspuns: georgi_havrilet , utilizator 14:19, 26 Februarie 2010
bafta in cautare si va dorim sa va gasiti un maistru de la care sa invatati meserie=D>.. uitati-va pe harta avocaturii de pe acest site si abordati acei avocati care sunt din cluj.. pe mesageria privata
Multumesc pentru sugestie! Din pacate pe harta avocaturii sunt doar vreo 6-7 case de avocatura si toate din Bucuresti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din bucuresti unde sa-mi desfasor stagiatura jenica P jenica P Buna! Am fost admisa in Baroul Bucuresti in 2009 , in sesiunea din septembrie si am tot incercat sa gasesc un cabinet sau o societate de avocatura unde sa pot ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar seuleanraul seuleanraul am si eu o nedumerire. se poate sa dau examenul de primire in profesia de avocat in Baroul Mures si apoi sa fac stagiatura in judetul Cluj? care ar fi ... (vezi toată discuția)
Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)