avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

buna ziua!

am absolvit ase, economie generala, am licenta luata ca economist, un master de comunicare economica tot in cadrul ase, atestat de contabil statistician emis de colegiul economic virgil madgearu si o diploma de inspector resurse umane emisa de centrul arrow.

ma intereseaza daca tinand cont de pregatirea mea pot tine contabilitatea unor firme, inclusiv cartile de munca dupa examenul itm si daca da, care sunt pasii, ce mi-ar lipsi sa pot reusi sa-mi implinesc "visul" etc. :)

multumesc!
Cel mai recent răspuns: shteff84 , utilizator 15:18, 26 Februarie 2010
ce ma distreaza (pe mine personal) este sintagma a tine cartile de munca...daca va referiti la activitatea de inspector de resurse umane, printre atributiile caruia intra inclusiv completarea si pastrarea cartilor d emunca la sediul firmei (pt care tb sa fiti autorizat de catre itm), puteti face acest lucru, in forma pe care o alegeti...ca salariat, ca societate de profil etc.ce are contabilitatea cu tinutul cartilor de munca???ca sa tii contabilitatea, trebuie sa fii cel putin economist parca..e o chestie ce tine de dreptul de a semna bilantul parca...
Puteti sa infiintati un PFA , avand in vedere ca aveti calificarea necesara.Atentie , insa ca pentru situatiile financiare (bilant contabil) aveti nevoie de atestatul de la CECCAR sau sa colaborati cu un expert contabil si de un consultant fiscal pentru certificarea declaratiilor 101 pentru inteprinderile mari si mijlocii.
Mult succes in indeplinirea visului.
va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmirea statului de plata si alte documente Rebecca_2011 Rebecca_2011 Buna ziua! Doresc sa deschid un srl sau ii , am diploma de economist-contabil (nu am practicat inca) si am cateva nelamuriri: 1. in calitate de administrator ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)