Buna ziua tuturor . Sunt noua ..., dar ce este mai imp. este faptul ca am nevoie de ajutor. Sunt angajata la primaria din oras ,,DECI FUNCTIONAR PUBLIC,, sunt in concediul pentru cresterea copilului care va expira pe 20 mai anul acesta. Problema este ca nu ma pot intoarce sub nici o forma la serviciu , pentru ca nu am in grija cui sa-l las pe micutul meu pana la 3 ani cand va putea pleca la gradinita. spuneti-mi va rog cum sa procedez legal , pentru a putea sa raman inca un an acasa si sa nu-mi pierd postul ,pt ca stiu ca nu se poate decat in cazul copiilor cu handicap. la noi nu e cazul, SUNTEM SANATOSI . Multumesc
Multumesc pentru mesaj. Ideea este ca stiam ca se poate un an dar numai in caz de studii pentru pregatire profesionala sau in situatia in care copilul sufera de handicap.Daca stiti cumva sigur ca s-ar putea chiar si fara plata va rog sa-mi spuneti conf. carei legi ? in ceea ce priveste aprobarea institutiei ,...daca exista cat de cat o reglementare care sa ma ajute , ...ar fi in regula.
Multumesc pentru mesaj. Ideea este ca stiam ca se poate un an dar numai in caz de studii pentru pregatire profesionala sau in situatia in care copilul sufera de handicap.Daca stiti cumva sigur ca s-ar putea chiar si fara plata va rog sa-mi spuneti conf. carei legi ? in ceea ce priveste aprobarea institutiei ,...daca exista cat de cat o reglementare care sa ma ajute , ...ar fi in regula.