avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gradul de invaliditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gradul de invaliditate

Am fost subofiter in armata,iar in urma unei crize de epilepsie petrecute in timpul liber(dormeam) am fost trecut direct in retragere cu gradul 2 de invaliditate(inap serviciu militar cu scoatere din evidenta).Anul acesta trebuie sa ma prezint la comisie pentru a vedea cum evolueaza boala.Daca in urma controlului efectuat de comisie se constata o ameliorare a bolii,si primesc un grad de invaliditate mai mic,pot fi reincadrat inapoi in armata?Cu gradul 2 de invaliditate sub ce forma pot munci legal,fara a-mi pierde pensia de invaliditate?
Va rog mult de tot sa ma ajutati.Va multumesc anticipat.
:((#-o::(
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:56, 26 Februarie 2010
Numai gr.III va da voie sa va angajati cu CIM 4 ore pe zi. Nu cred ca mai puteti fi reincadrat in armata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie medicala 19766 19766 În urma comisiei de expertiza medico-militara am fost declarat inapt pt serviciu militar cu gradul 3 de invaliditate. Eu am lucrat in armata doar 2 luni si un ... (vezi toată discuția)
Expertiza medico-militara 19766 19766 Bună ziua! In urma unei convulsii am fost diagnosticat cu epilepsie genetică generalizată- controlată medicamentos. Medicul specialist a spus că nu e nici ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru a primi pensia corespunzatoare vechimii integrale Armando28 Armando28 In periaoada sept.2001-mai 2002 am beneficiat de indemnizatia de somaj dupa absolvirea liceului; In perioada oct. 2002-oct. 2003 am facut stagiul obligatoriu ... (vezi toată discuția)