avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie medicala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie medicala

În urma comisiei de expertiza medico-militara am fost declarat inapt pt serviciu militar cu gradul 3 de invaliditate. Eu am lucrat in armata doar 2 luni si un pic. Asta ce presupune? O sa iau pensie de invaliditate? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 19766 , utilizator 20:50, 10 Iulie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Sergent,arma comunicații,funcția de șef autospeciala. În scoala militară am făcut o criză de epilepsie si s-a descoperit ulterior ca este din naștere.Am fost băgat în comisie cât încă eram in școală,am fost declarat inapt,am făcut contestație,între timp am fost avansat si repartizat la unitate,apoi am fost trimis iar la comisie unde am fost declarat inapt serviciu militar,cu scoatere din evidență si gradul 3 de invaliditate. Acum am facut din nou contestatie si astept sa fiu chemat la SMC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico-militara 19766 19766 Bună ziua! In urma unei convulsii am fost diagnosticat cu epilepsie genetică generalizată- controlată medicamentos. Medicul specialist a spus că nu e nici ... (vezi toată discuția)
Gradul de invaliditate Armando28 Armando28 Am fost subofiter in armata,iar in urma unei crize de epilepsie petrecute in timpul liber(dormeam) am fost trecut direct in retragere cu gradul 2 de ... (vezi toată discuția)
Pensia sociala minima garantata StroeLucian StroeLucian Buna seara! Am lucrat ca soldat profesionist in MApN timp de 6 ani si o luna, iar anul acesta am fost trecut in rezerva dupa ce am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)