avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... MASURATORI DE EXPERT
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

MASURATORI DE EXPERT

Daca inaintea acestei judecati a mai existat o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila cu expertiza topo omologata in care tot eu am calitate de pirit dar reclamanti se schimba prin contact experti actuali sunt obligati sa faca referire la ea ? SI daca expertu nu vrea sa ceara toate actele pe care le detin find la a doua expertiza in aceasta cauza pot reveni cerind contraexpertiza chiar daca am renuntat de buna voie tinind cont ca in acest caz au fostefectuate doua ,prma favorizinduma pe mine si cea dea doua partial partea adversa intrucit au aparut probe scrise pe care le-am primit ulterior renuntari .
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:33, 27 Februarie 2010
Experti nu sunt obligati sa faca referire la o expertiza efectuata in alt dosar. Dumneavoastra insa o puteti invoca ca proba extrajudiciara.

Chiar daca expertul nu va cere toate actele dumneavoastra puteti sa i le prezentati si el trebuie sa le mentioneze in procesul verbal al expertizei.

Contraexpertiza in principiu nu mai putti cere insa puteti face obiectiuni la aceasta expertiza.B-)
Buna ziua,
Mesajul Dvs. nu este prea clar in exprimare.
In principiu, Expertul desemnat este tinut sa mentioneze in raportul său daca in dosarul in speta s-a mai efectuat o expertiza sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare expertiza tehnica judiciara rokyng rokyng Va rog a-mi raspunde in ce conditii se poate anula o expertiza tehnica la un imobil. Mentionez ca la expertiza au fost cerute si obiectiuni , iar una din ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza in apel irina_270127 irina_270127 In fata instantei de fond s-a administrat proba cu expertiza juridica de specialitate, la care partea potrivnica mie nu a facut obiectiuni. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)