avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... persoana fizica autorizata - personalitate juridica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

persoana fizica autorizata - personalitate juridica

am si eu intrebare in ceea ce priveste personalitatea juridica a unei PFA. Acolo unde un act normativ stabileste sanctiuni diferite ca si cuantum pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, PFA unde se incadreaza?
se asociaza persoanei fizice, sau persoanei juridice.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 09:06, 27 Februarie 2010
persoanelor fizice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salubritate tessa888 tessa888 Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti daca un pfa care are ca si activitate transportul de marfa trebuie sa plateasca taxa de salubritate , tinand cont ca adresa ... (vezi toată discuția)
Pfa este persoana juridica? Origo Origo Ma intereseaza daca ca PFA am personalitate juridica. Ma interesez pentru urmatoare problema. Ma ocup de comercializarea de anvelope si ca srl daca intoduc pe ... (vezi toată discuția)
Prelucrare date personale cu caracter confidential alexarpad2003 alexarpad2003 Eu sunt programator si am creat un sistem online catalog scolar. Am fost la diferite scoli cu o oferta ( 10 lei / luna de elev ) in care ma ofeream eu sau ... (vezi toată discuția)