avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare 1 ianuarie 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare 1 ianuarie 2010

conform ordinului din 9.02.2010 voi avea titulatura de profesor in invatamantul primar!* liceu pedagogic+informatica- studii de scurta durata
noua incadrare va fi aplicata pe grila de pana decembrie 2009 sau dupa noua grila din legea 330 ?
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 09:53, 27 Februarie 2010
dupa cea din decembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 387/2009 si ordinul mects 3235/2010 serbucornel serbucornel Cine ma poate lamuri si pe mine daca prevederile Legii 387/2009 si a Ordinului MECTS 3235/2010 care stipuleaza ca un invatator/educator care a terminat ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privin incadrarea in invatamant laescarmen laescarmen Am licenta in Pedagogia invatamintului primar si prescolar. Am depus la centrul bugetar toate actele necesare pentru a fi incadrata ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)