avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii sau...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii sau...

Buna ziua, cazul meu este acesta:sunt contabil cu studii medii,in prezent stagiar CECCAR.Intrebarea este urmatoarea:care este solutia cea mai buna (ieftina) si legala pt. a putea tine contabilitatea la mai multe societati?Pot face contracte cu fiecare firma cu un nr. minim de ore?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aleius , utilizator 22:20, 1 Martie 2010
Puteti sa va inregistrati ca PFA sau sa incheiati c.i.m. cu timp partial.
Ma scuzati ca insist dar vreau sa inteleg bine.Deci, un contabil cu studii medii, neautorizat CECCAR (inca), poate sa infiinteze un PFA si sa tina contabilitati la diverse firme?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa? carmen_danciu carmen_danciu Buna seara.Va rog sa-mi spuneti ce forma legala pot adopta in cazul in care tin evidenta contabila la un SRL si vreau sa-i completez factura pentru servicii ... (vezi toată discuția)
Meseria de contabil = discriminare?! CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua, As vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: As vreau sa stiu daca ma pot ocupa pe firma mea pur si simplu de contabilitate si pregatire ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o nelamurire tinand cont ca am tot citit varii pareri Eu ca si economist , absolventa de studii superioare, avand si un curs de calificare pe ... (vezi toată discuția)