nu inteleg de ce ma regasesc inscris la biroul de credite .am avut in 2005 un imprumut pe care l-am achitat integral la termen,dealtfel se specifica faptul ca nu am intarzieri si nici restante ,datorii 0 iar la grad de risc-,,fara grad de risc curent"pe cine pot trage la raspundere pentru aceasta inscriere injusta?multumesc!
ati avut vreun card pentru care nu ati solicitat inchiderea contului? si s-au calculat costurile generate de calculator - comisioane de administrare etc..
nu am avut nici un card si nu apare nicaieri motivul pentru care sunt inscris,la datorii-0 ,la restante -0,la starea contului-sold 0.pe prima pagina sunt informatii cu privire la angajator si codul meu numeric personal si societatea la care am lucrat.la informatii despre mine personal nu exista nimic.ma poate asocia cineva cu firma angajatoare si sa ma inscrie la biroul de credite?este corect?ce pot face? multumesc!
Limita credit crb
kony
salut, imi poate spune si mie cineva daca suma limita datorata creditorului (pentru a fi in datele Centralei Riscului Bancar) este de 20 000 lei? Pentru ... (vezi toată discuția)