avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... biroul de credite
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

biroul de credite

buna ziua.poti fi inscris la biroul de credite fara sa ai nici o datorie restanta,nici acum si nici in trecut?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 14:10, 27 Februarie 2010
am fost un simplu angajat,am avut doar adeverinta de venit emisa de angajator pentru contractarea creditului.cred ca este un abuz din partea bancii.daca societatea respectiva avea probleme nu trebuie sa inscrie si angajatii pentru simplul motiv ca cnp-ul lor figureaza pe actele societatii, pe adeverinta trebuia trecut si cnp-ul ca mijloc de identificare ,mentionez, in calitate de angajat cu carte de munca.exclus orice alta forma de contract intre mine si societate .sfatuiti-ma cum sa procedez,nu e corect sa platesc banca pentru faptul ca a abuzat de datele mele personale.
lenia a scris:

Mergeti la banca si solicitati contra cost sa vi se puna la dispozitie istoricul din CRB

apoi veti actiona in consecinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita credit crb kony kony salut, imi poate spune si mie cineva daca suma limita datorata creditorului (pentru a fi in datele Centralei Riscului Bancar) este de 20 000 lei? Pentru ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)
Credit la banca, persoana fizica Korobase Korobase Daca sunt administratorul unei firme si am credite in nume personal (nu pe firma), se poate ca eventualele datorii sa aiba repercursiuni asupra firmei? (vezi toată discuția)