avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social si punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social si punct de lucru

Pot declara sediu social al unei SRL la o casa la tara si punct de lucru la un apartament din oras? Atat casa cat si apartamentul sunt pe numele tatalui meu. In buletin adresa este cea din oras.
Pentru a declara sediul social la adresa casei de la tara, care este pe numele tatalui meu, de ce documente am nevoie? Contract de comodat?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:54, 27 Februarie 2010
Da, puteti declara sediul la tara si punctul de lucru la oras. In ambele cazuri e suficient cate un contract de comodat cu proprietarul indiferent unde are acesta domiciliul.
Buna ziua .
Dar sa aveti in vedere si daca cele doua proprietati sunt in judete diferite .
Succes !
Cu stima,Alexa...
Pe langa contractul de comodat vi se vor cere , in copie, actele de proprietate asupra celor doua imobile si in cazul apartamentului Acordul Asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru schimbarea destinatiei imobilului(in original).
Bafta!
Puteti declara sediul la tara si punct de lucru in oras. Va trebuie contracte de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sediu social epic epic Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL in Bucuresti cu sediul social in apartamentul tatalui meu. Imi puteti spune va rog cum pot stabili sediul social ... (vezi toată discuția)