Buna. Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Stau cu chirie intr-un apartament cu doua camere. Eu stau intr-o camera si in camera cealalta sta un cuplu cu care nu ma inteleg si vreau sa plece. Contractul de inchiriere este doar pe numele meu si proprietarul e de acord ca eu decid cu cine stau si ca pot sa ii dau afara, dar ei nu vor sa plece. As vrea sa rezolv problema cat mai curand pentru ca nu se mai poate locui cu ei. M-am gandit sa apelez la politie dar nu as vrea sa iasa scandal pe-aici prin bloc si nici nu stiu daca e posibil sau daca ma ajuta. Cum as putea sa procedez ?
solutia simpla ar fi daca ar pleca de buna voie, dar cum probabil nu doresc s-o faca, trebuie neaparat sa faceti o sesizare la politie, sa le expuneti problemele si pentru faptul ca ei nu detin un contract de inchiriere, probabil politia ii va scoate afara.Spun probabil pentru ca nu e sigur ca acestia(politia) isi va face treaba...:rolleyes:
Multumesc frumos de raspunsul atat de rapid pe care mi l-ati dat. Dar totusi nu exista nici o varianta care chiar sa functioneze ? Sau macar sa ii fac pe cei de la politie sa isi faca treaba cat mai repede.
Eu stateam cu o fata inainte. Ea si-a adus verisoara sa stea cu ea in camera si dupa aia a venit si prietenul verisoarei sa stea el in locul ei. Mie mi-a fost indiferent pentru ca nu stateau cu mine in camera si nu pareau sa fie atat de nesimtiti.