Va rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine sa imi spuna cum pot formula o plangere.Sunt studenta si impreuna cu colegii vrem sa facem o plangere la decant :((pentru ca nu suntem de acord cu conditiile de studiu care ni se ofera, si as vrea sa stiu cum se realizeaza.Ca la fac inca nu am invatat:P.Va multumesc frumos.
subsemnatii.....formulam prin prezenta o plangere impotriva......dar din experienta mea, din timpul facultatii, slabe sanse sa va ia cineva in seama..deh!, buget mic, conditii proaste..numai eu stiu cat am alergat pt o saltea in plus pt pat...si am gasit una care urma sa fie casata:))
succes, poate reusiti sa ungeti putin mecanismul..
Domnule Decan,
Subsenmnatii........studenti in anul...... la fac........ prin prezenta formulam plangere impotriva......prin care solicitam sa......
Motive:......
Va multumim anticipat.
Semnaturile
Domnului decan al facultatii.......
Cererea putea fi scrisa cu mult timp in urma dar, din diferite motive, a fost depusa in ziua cand a fost inregistrata. Aceasta este data luata in considerare.
Probleme vecini
stirbu67
Buna ziua
De 5 ani ma cert aproape zilnic cu vecina care \\"creste\\" peste 100 de gaini, curci, bibilici, pisici, caini, multe din ele la mine in curte, pe ... (vezi toată discuția)