avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Indemnizatie de 7%pentru politia comunitara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Indemnizatie de 7%pentru politia comunitara

Doresc sa stiu daca la alte politii comunitare se aplica prevederile pct.1 din anexa IV-2 din Legea 330 ,respectiv daca se primeste indemnizatia de 7 % pentru forta complementara de ordine publica (strategia MAI)
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 17:05, 6 Martie 2010
DA este un drept, ca multe altele, care NU se respecta.
Si noi avem promisiuni ca urmeaza sa primim in perioada imediat urmatoare....
Totul depinde de ordonatorul de credite, insa acesta de multe ori motiveaza ca NU SUNT BANI LA BUGET
Sunt Directii de Politii Comunitare care primesc..=D> Au avut noroc de un ordonator principal de credit care ii apreciaza!!!
Puteti citit pe site-ul Ministerului Muncii, ca acei 7% se acorda si pentru cei care sunt la sectoare!!
Nu asa cum vor unii sa interpreteze legea...ca e doar pentru contractuali de la comune. orase, municipii...:O
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2010
alexandru andra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare puisor_i2000 puisor_i2000 In data de 17.11.2008 m-am angajat la o unitate sanitara in functia de inspector resurse umane......Conform evaluarii anuale urma ca in anul 2010 sa mi se ... (vezi toată discuția)
Promovare fara examen dioanna10 dioanna10 Buna seara! Am o intrebare cu privire la promovarea unei persoane din sectorul bugetar. Daca are functia de muncitor calificat IV (personal contractual), ... (vezi toată discuția)
Evaluare performanþe profesionale personal contractual alintaroma alintaroma Care este baza legală după care se poate face evaluarea performanţelor profesionale ( pentru anul 2009) personalului contractual dintr-o primărie, ţinând ... (vezi toată discuția)