avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri traduceri
Discuție deschisă în Traduceri

traduceri

grop
anuitati
cupiura
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 12:08, 5 Martie 2007
Si? care este inmtrebarea????????:(:-/
Si? care este intrebarea????????:(:-/
daca mesajul avea ca scop aflarea sensului acelor cuvinte era mai usor sa verifici aici, [ link extern ] ?
sunt toate 3 am verificat
daca mesajul avea ca scop aflarea sensului acelor cuvinte era mai usor sa verifici aici, [ link extern ] ?
sunt toate 3 am verificat
am mai postat pe avocatura.com urmatorul link la care puteti gasii un dictionar cu termeni juridici si adagii latine
[ link extern ]

il pun si aici in speranta ca o sa-l impunatatiti si o sa-l postati aici

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Acuzat de concurenta neloiala, daca folosesti 2 cuvinte generale? ecompasiv ecompasiv Buna ziua, Sunt administratorul unei firme de servicii grafica si IT. Tocmai am fost apelat de un avocat care mi-a spus ca facem concurenta neloiala, ... (vezi toată discuția)
Credite bancare Carp Mircea Carp Mircea Avem 4 elemente: a)creditul b)termenul de rambursare a creditului(in ani) c)procentul dobanzii d)total dobanda de rambursat Daca mi se dau valori pentru ... (vezi toată discuția)