Am si eu o intrebare. Multi mi-au spus ca nu prea se poate, altii ca da se poate. E cineva printre voi care poate sa imi spuna daca eu ca absolvent de drept din Romania pot emigra legal in Australia sa lucrez intrun domeniu asemanator sau mai apropiat? Daca da spre ce sa me axez?
;)
Din cate stiu eu de la un coleg care a terminat dreptul la fel ca si mine .... si avand niste rude in Australia a ajuns pana akolo .... akum lucreaza pe domeniul de resurse umane dar a trebuit sa da niste teste si inca un an de completare a studiilor pentru a fi recunoscuta diploma de jurist acolo .... cam atat stiu si eu , mai mult de atat nu te pot ajuta .
Mersi, nu ai idee ce fel de studii a facut? Eu sunt student in cadrul Fac. de Drept Lucian Blaga din Sibiu o facultate buna, zic eu. Damn! As face orice sa traiesc decent afara decat somer in RO!
in Constanta facultatea Spiru Harret ... Are deja o casa si o masina , prietena lui a plecat si ea la el acum 3 ani .... merge mult mai bine decat era aici in Ro , acolo nu se lafaie in bani dar duce un trai decent ( in adevaratul sens al cuvantului ) .