avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de imprumut cu garantie imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

contract de imprumut cu garantie imobiliara

La data de 06.04.2009 trebuia sa inchei un contract de imprumut cu garantie imobiliara.Obiectul imprumutului era afacerea cumparata in valoare de 80.000 euro. Insa vanzatorul, de comun acord cu notarul, mi-au scris in contract ca imprumutul a fost in suma de 85.000 euro cash, platiti numerar si nu pentru o afacere.Ulterior semnarii, pt.ca in acea zi m-au pus sa semnez mai multe acte pe care le=am anulat pt. ca erau gresite si in final pe acesta nu l-am mai citit crezand ca este o.k.mi-au scris in contract ca am primit suma de 85.000 euro cash, numerar ,si nu ca am ipotecat casa pentru afacerea cumparata.
Ulterior am descoperit ca vanzatorul mai vandu-se afacerea cuiva si deci nu am avut ce sa mai iau dar am casa ipotecata si acest infractor notoriu imi va lua casa pe data de 01.03.2010 cand expira contractul.
Cand am aflat ca m-a inselat, am incercat sa il fac sa schimbe contractul de ipoteca insa acesta mi-a spus ca asta a vorbit cu notarul sa ma insele , el stiind ca nu mai poate vinde ceva ce vandu-se deja.
Ulterior, acum o saptamana am depus la instanta de judecata sector II cerere in anulare a contractului de imprumut invocand dolul si eroarea de viciu, dar intrebarea mea este : Ajunge sa fac contestatie la executarea silita tinand cont ca este act notarial doar cu titlu executoriu si nu dispozitia unei instante definitiva si irevocabila tinand cont ca am introdus deja si actiune in instanta pentru anulare sau trebuie sa merg si pe penal pentru a bloca executarea silita ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 04:18, 28 Februarie 2010
mergeti si pe penal dar din cate vad eu au trecut mai mult de 60 zile de cand ati luat la cunostiinta de inselaciune si ca atare.. nu vad o finalitate ptr plangerea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil scos la licitate urgent gemilia gemilia am luat un imprumut in 2008 dela o pers suma 80000 euro cu contract de ipoteca la notar, tot in 2008 diferenta de o luna am luat de la alta persoana 2000 euro ... (vezi toată discuția)
Revocare act de vinzare cumparare marinica67 marinica67 Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In anul 2006 sora mea a vindut o casa si m-a imprumutat cu suma de 27.000 $ sa ii bag intr-o afacere si mi-a spus ca in citiva ... (vezi toată discuția)
Soarta unui bun mobil ipotecat de cumparator in cazut rezolutiunii c v UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL Buna ziua Va supun atentiei ipoteza in care un [b]bun mobil[/b] ipotecat de cumparator, iar ulterior ipotecarii vanzatorul initial doreste rezolutiunea ... (vezi toată discuția)