avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eligibilitate prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eligibilitate prima casa

Buna ziua,

Am o promosiune de vanzare cumparare pt un ap facuta in 2008 la un avocat. Blocul nu s-a ridicat inca si nici nu cred ca o sa se termine vreodata. In aceste circumstane(inafara de aceasta promisiune de vanzare cumparare) as putea fi eligibil pt programul prim a casa? Adica ce inseamna sa ai alte proprietati pe nmele tau? Se considera aceasta promisiune de vanzare cumparare ca si o proprietate de tinuta sau trebuie sa ai CF pt proprietatea respectiva?

Pe scurt...daca as semna o declaratie cum ca nu am alte proprietati pe numele meu as face o ilegalitate?

Va multumesc anticipat.
puteti semna declaratia linistit, promisiunea de cumparare nu reprezinta titlu de proprietate si cu atat mai putin acest lucru nu va poate ingradi dreptul de a fi eligibil pentru prima casa.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc construit pe teren ipotecat- acces la bloc Dan2222 Dan2222 Buna, Am platit un avans, conform unui contract de promisiune cumparare, pt un ap care urneaza sa se construiasca. Dupa 5 luni am primit instiintare de la o ... (vezi toată discuția)
Drept la prima casa 4 thesys thesys Buna ziua, Am o nelamurire si as vrea un raspuns daca se poate cu privire la acest program. Suntem o familie tanara cu un copil de 3 ani si vrem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am încheiat o promisiune bilaterală pt cumpărarea ... Mirela Marinași Mirela Marinași Bună ziua. Am încheiat o promisiune bilaterală pt cumpărarea unui teren, eu vânzător. Termenul pentru perfectarea vânzării a expirat de 3 ... (vezi toată discuția)