Am o nelamurire si as vrea un raspuns daca se poate cu privire la acest program.
Suntem o familie tanara cu un copil de 3 ani si vrem sa achizitionam prin acest program un ap de 3 camere care se construieste acum, in bloc nou. In ceea ce priveste finantele, ne incadram, insa am vrea sa stim daca suntem si eligibili in conditiile urmatoare:
- sotia, din bucuresti, detine un act de vanzare-cumparare de la o matusa care este in viata, pentru un ap de 48 mp, dar cu drept de uzufruct, practic nu locuim in acel apartament
- eu, de loc din Bacau, am primit anul trecut prin donatie de la parintii mei casa in care inca locuiesc ei, impreuna cu terenul de casa; evident, tot cu drept de uzufruct in favoarea lor, deci practic nici in acea casa nu locuim.
Amandoi suntem salariati si locuim in Bucuresti.
In aceste conditii suntem sau mai exact cine dintre noi e mai eligibil pentru Programul Prima Casa 4 ?
perfect, iar eu pot fi co-platitor fara probleme ?
am inteles ca se face la notar o declaratie cum ca aplicantul mai detine o locuinta ?
multumesc frumos,
Daca vi se aproba creditul, veti fi coplatitor si in acte, pt ca si casa va fi bun comun.
In privinta declaratiei si a altor acte necesare, intrebati la banca
Cum se procedeaza?
vicar
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea:
Parintii tataului meu au o locuinta la bloc( bunicul meu a murit cu mult timp in urma,bunica de aproape 1 ... (vezi toată discuția)