avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... impozit pe salariu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

impozit pe salariu

Sunt persoana cu handicap gradul II si din luna ianuarie mi s-a oprit impozit pe salariu . vreau sa stiu daca poate cineva sa ma lamureasca daca e legal sa mi se perceapa acest impozit. Sunt angajat la stat si nu realizez alte venituri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:38, 27 Februarie 2010
In conformitate cu dispozitiile Codului fiscal in vigoare de la 01.02.2010,sumele cu titlu de retributie peste 1.000 lei sunt supuse impozitarii
Ministerul Finantelor,in raport de nemultumirile si manifestarile intreprinse de categoriile afectate,a comunicat ca urmeaza sa revina asupra unor anumite categorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social carmendumitrache carmendumitrache Buna seara, As dori sa stiu daca o femeie de 55 de ani, singura, fara venit, ce nu este apta de munca si fara sa fi avut vreodata carte de munca, ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe salariu pentru o persoana cu handicap MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Din cauza unei spndilite anchilozante si a sacroileitei bilaterale acute, baiatul meu a primit certificat de handicap, gradul II, accentuat. Ni ... (vezi toată discuția)