avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent crestere copil

buna ziua .am si eu o intrebare,daca beneficiezi de indemnizatia pentru cresterea copilului poti beneficia in acelasi timp si de stimulent crestere copil?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters74711 , utilizator 14:59, 28 Februarie 2010
Stimulentul se acorda la cerere atunci cand ai renuntat la indemnizatie si realizezi venituri impozabile.Nu le poti avea pe ambele in acelasi timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ralf84 ralf84 Buna ziua, AM si eu o nelamurire: Sunt in concediu crestere copil si am optat pt 2 ani, exista posibilitatea sa ma razgandesc si sa intrerup dupa implinirea ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate din ccc la o alta firma + stimulent insertie AlexBM AlexBM Buna ziua, Sunt tatal copilului si am optat pentru varianta de CCC pana la varsta de 1 an. Copilul indeplineste 1 an la data de 14 mai 2016. Mama nu doreste ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie oanamea oanamea Buna ziua! va supun atentiei urmatoarea situatie: sunt insarcinata si voi naste probabil la inceputul lui iunie 2011. Am decis sa imi iau doar concediul acela ... (vezi toată discuția)