avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dreptul sa lucrez inca o 1/2 de norma????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dreptul sa lucrez inca o 1/2 de norma????

Sunt doctoranda si am seamnat un contract de studii doctorale cu 8h/zi. Pot sa mai lucrez cu jumatate de norma in alta parte, cu carte de munca???
Ma poate cineva ajuta cu un raspuns???
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2006
Solky, utilizator
daca nu ai interdictie pe contract, nicio problema
sigu ca poti lucra, contractul cu 4 ore/zi este contractul cu timp partial si nu iti interzice nimeni sa lucrezi

bafta multa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cim-uri....2 concedii medicale platite? loredanas loredanas Buna ziua! Cazul meu e urmatorul...sunt doctoranda cu contract de studii doctorale 8h/zi. De asemeni sunt angajata la o alta firma cu CIM 8h/zi. Am ramas ... (vezi toată discuția)
Doctorat-vechime in specialitatea studiilor Florentina_Z Florentina_Z Buna ziua. As dori sa stiu daca cei trei ani de doctorat se considera vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca am fost doctorand in cadrul programului ... (vezi toată discuția)
Contract pe 2 ore goegbv goegbv Am deschis un magazin si am angajat o vanzatoare cu 2 ore.in aceeasi incapere este si o firma de termopane si vanzatoarea va lucra la amandoi in acelasi timp. ... (vezi toată discuția)