Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Buna ziua!
Cazul meu e urmatorul...sunt doctoranda cu contract de studii doctorale 8h/zi. De asemeni sunt angajata la o alta firma cu CIM 8h/zi. Am ramas insarcinata si risc sa pierd sarcina asa ca am fost nevoita sa introduc concediu medical. Problema e ca firma la care lucrez refuza sa-mi primeasca, respectiv sa-mi plateasca concediul medical pe motiv ca am bursa de doctorat si ca sa-mi plateasca facultatea. Eu mi-am inregistrat concediile si la facultate in copie legalizata si originalul l-am dus la firma. Au trecut 2 luni si n-am primit nici un ban. Pot sa primesc banii de pe concediu si de la facultate si de la firma, pt ca ma gandesc ca au fost platite contributiile din ambele parti si ar tb sa beneficiez de plata concediului, nu? Ce e de facut?
Va multumesc!
Firma trebuie sa plateasca concediul medical si nu facultatea. Deoarece numai cu firma aveti contract de munca incheiat.
Bursa nu este asimilata drepturilor salariale.